Blog

Helyzetjelentés 2021. október

A nyáron nemcsak a turné eseményein vettek részt az Autifi Csoport tagjai, hanem rengeteg csoport-találkozón tervezgettük már a következő évadot. Tudtuk, hogy amikor elkezdődik szeptemberben a tanév, az sok időnket és energiánkat fogja igénybe venni. Azonban ez nem jelenti azt, hogy szünetelni fog az Autifi. Sőt, egy újragondolt rendszer alapján fognak elkészülni a tartalmak. A podcastjaink kicsit átalakulnak, a szokásos felállás változatosabb, szabadabb lesz. Boti – a közismert “atipikus” auti –  mellett új műsorvezetők lesznek majd hallhatók. Az eddig megszokott egy auti és egy NT mellett, lehet, hogy lesz, amikor több NT, illetve autista vendéget ismerhettek meg. A podcastokat különféle rövidebb, kisebb témaköröket feldolgozó videók, illetve szöveges anyagok fogják kiegészíteni.

Azok akik régebben követnek, észrevehették, hogy nyár végén változott a csapat összetétele. Slezák Beatrix és Nagy Ágoston egyéb elfoglaltságaik mellett nem tudják vállalni a tagsággal járó feladatokat. Ezúton is köszönjük a segítségüket. 

Az adásainkkal nem csak információt, szemléletmódot szeretnénk adni, hanem egy olyan inklúzív kommentelői közösséget is létrehozni, ahol mindenki jól érzi magát és hasznos információcsere folyhat. Podcastjaink, videóink Youtube-on is megtalálhatóak, nem csak Facebookon. Ha bármilyen kérdésed, meglátásod lenne a meglévő vagy újabb témáinkhoz, nyugodtan írd meg nekünk kommentben.